1. Wat kan je doen bij ons in de zomer?

 2. Conditietraining op maandagavond.

 3. Skeeleren op vrijdagavond.


Conditietraining.

Alle schaatsers vanaf 10 jaar van de ijsclubs Gein en Omstreken, Baambrugge, Abcoude en Diemen van harte uitgenodigd. Ook mensen die niet schaatsen zijn welkom.

De training is toegespitst op het schaatsen, er wordt in het bijzonder getraind op de been-, rug- en buikspieren, maar ook de algemene conditie zal sterk verbeteren zodat je er, als het schaatsseizoen weer begint, helemaal klaar voor bent.

De training wordt gegeven rond de Gaasperplas, lekker buiten en altijd gezellig, onder deskundige leiding van Annemarie Brouwer,  Andres Landman, Jan Moen,  Jozien Vedder en  Ria Wesseling en loopt door tot de ijsbaan weer open gaat.

Omdat vorig jaar het wel is voorgekomen dat de jeugdleden ver achter bleven, willen wij jullie erop attent maken dat we trainen in een bos omgeving en dat we van ieder verwachten dat de groep bij elkaar blijft. Dit in verband met de veiligheid en verantwoordelijkheid die de trainers hebben. En natuurlijk verwachten wij dat ieder zich sportief inzet en positief meedoet met de training,  zodat het ook voor de trainers een avond is om naar uit te kijken.

Om deel te kunnen nemen aan deze training moet je wel lid zijn van één van de samenwerkende ijsclubs (Abcoude, Baambrugge, Diemen of Gein en Omstreken), als je dit niet bent wordt je lid van de Abcouder IJsclub (lidmaatschap € 10,00 per jaar + € 4,00 inschrijfgeld voor nieuwe leden).

Wanneer:

 • Maandagavond van 19.00 tot 20.30 uur (Tip: ouders kunnen tegelijk met kinderen trainen).

Verzamelpunt:

 • Op de parkeerplaats van Brasserie Langerlust, Provincialeweg 24, 1108 AB  Amsterdam.

De kosten:

 • € 25,– per persoon tot en met 16 jaar
 • € 40,– per persoon vanaf 17 jaar

Aanmelden vooraf.

Je dient je voor de eerste training  op te geven per email via geinenomstreken@gmail.com met daarbij:

 • naam,
 • adres,
 • telefoonnummer,
 • geboortedatum
 • e-mailadres
 • onder gelijktijdige betaling van het trainingsgeld op rekening van IJsclub Gein- en omstreken NL68 RBRB 0687 8215 41.

Door deze wijze van aanmelden is het voor ons mogelijk vooraf een goede groepsindeling te maken

We hopen jullie te zien bij de zomertraining!


Skeeleren

Pupillen skate-lessen vanaf ….

Ook dit jaar organiseert  IJsclub Baambrugge voor jeugd in de leeftijd vanaf 6 jaar t/m 12 jaar skatelessen op de vrijdagmiddag.  Lijkt jou dit leuk? Kom dan vanaf 24 april elke vrijdagmiddag van 16.30 uur tot 17.30 uur naar de skeelerbaan. De lessen worden verzorgd door Peter Bos. Wat heb je zoal nodig: Skates met een stopper als rem, helm, knie,elleboog en polsbescherming.

 • Kosten € 35,00

 Jeugd skeelerles vanaf …

Heb je de vaardigheid van skaten onder de knie,  en ben je overgestapt op skeelers (geen stopper als rem) denk dan aan pupillen skeelertraining. Ook dit wordt verzorgd door IJsclub Baambrugge. Dit is voor de leeftijd van 10 t/m  14/15 jaar.  Vanaf …. wordt elke vrijdagmiddag van 17.45 uur tot 19.00 uur geskeelerd op de skeelerbaan. Peter Bos is de trainer.  Verplicht zijn skeelers, dragen van helm, pols, knie en elleboogbescherming.

 • Kosten € 37,50.

Recreanten en Masters skeelertraining vanaf 
Op de ijs- en skeelerbaan in Baambrugge. Dus geen verkeer. Voor de veiligheid zijn valhelm en Knie-, Pols- en Elleboogbeschermers verplicht.
adres: IJsbaan 6, te Baambrugge.
info http://ijsclubbaambrugge.nl/skaten

– Iedere vrijdag vanaf vrijdag 21 april
– 16.30 –17.30 skaten voor de jeugd van 6-12 jaar
– 17.45 – 19.00 skeeleren voor de jeugd van 10-15
– 19.15 –21.00 (pas vanaf 28 april !) skeeleren voor Senioren en Masters, recreatief en wedstrijd. Kosten €15,-

De training stoppen eind september de bijdrage komt ten goede aan het jeugd skeeleren en het Gobad team

Let op: vakantie van 10 juli t/m 6 augustus voor de skeelerjeugd op vrijdag van 16.30 uur tot 17.30 uur en van 17.45 uur tot 19.00 uur