Natuurijsmeester

Beste natuurijsclub,

Zoals jullie ongetwijfeld in de media en op de KNSB-kanalen gezien hebt, zijn we momenteel opzoek naar nieuwe natuurijsmeesters. Iedereen die lid is van een natuurijsclub kan zich aanmelden voor de cursus natuurijsmeester. Voor alle verenigingen hebben we een separate actie, waarbij jouw vereniging één persoon gratis aan kan melden voor de cursus. De eerste 100 aanmeldingen komen in aanmerking voor de gratis cursus!

Aanmelden
Jij kan jouw lid aanmelden met dit formulier. Vergeet niet om jouw ijsmeester ook te registreren in MijnKNSB.
*De aangemelde ijsmeester moet geregistreerd staan in ‘MijnKNSB’ anders kan deze niet in aanmerking komen voor de gratis cursus. Door het aanmelden in ‘MijnKNSB’ betaalt jouw ijsclub een jaarlijkse afdracht (seizoen 2021-2022 € 6,40) per ijsmeester. Door deze perso(o)n(en) aan te melden bij de KNSB, is hij/zij aanvullend verzekerd bij ongevallen en gedekt voor aansprakelijkheid tijdens clubactiviteiten.

Meer mensen aanmelden voor de cursus

Zijn er meer personen binnen jouw vereniging die de cursus willen volgen, dan kan dat!
Op www.knsb.nl/natuurijsmeester kan iedereen die lid is (of gaat worden) van een natuurijsvereniging zich aanmelden voor de cursus.  Aanmelden kan t/m uiterlijk 14 november.

Iedereen die zich aangemeld heeft, ontvangt uiterlijk dinsdag 16 november een e-mail van ons hoe zij zich daadwerkelijk aan kan melden voor de cursus.

Tevens vind je deze informatie vanaf 16 november ook op www.knsb.nl/ijsmeester. De kosten voor de cursus bedragen €27,- per persoon (voor leden van de KNSB). Niet KNSB leden betalen €45,- per persoon.

Mochten er nog vragen zijn over het aanmelden, neem dan contact met ons op  via ijsmeester@knsb.nl

Met vriendelijke groet,

Suzan Rutten en Inge Belfor
Campagne Natuurijsmeester